Компоненти в складі косметики Affinage

Масло ши (Каріте)

Натуральний інгредієнт, який отримують з горіхів дерева Ши, що росте в тропічному регіоні Західної Африки. Масло каріте широко використовується як засіб для зволоження і кондиціонування волосся і шкіри. Високий вміст вітамінів А, Е і F, а також жирних кислот сприяє ефективному омолодженню волосся. Масло каріте легко засвоюється і є чудовим природним антиоксидантом, забезпечуючи волоссю натуральний захист від ультрафіолету.

Екстракт баобабу

Екстракт, отриманий із м'якоті плодів баобаба, відомий своїми поживними і лікувальними властивостями. Багатий корисними властивостями для зволоження сухого волосся і шкіри голови, екстракт баобаба також містить антиоксиданти, необхідні для ефективної боротьби з вільними радикалами.

Екстракт фініка

Фінікова пальма - одне з найстаріших культивованих рослин, що вирощується людьми протягом тисяч років. Значний вміст цукрів, клітковини, протеїнів, вітамінів і мінералів робить екстракт фініка ідеальним засобом для додання тонусу і обсягу слабким і неживим волоссю.

Екстракт  гібіскуса

Цей натуральний квітковий екстракт, багатий фруктовими кислотами, чудово сприяє відновленню і харчуванню пошкоджених, схильних до стресу волосся, пом'якшуючи волосся і повертаючи їм обсяг і сяйво.

Екстракт африканського перцю

Сотні років тому ця рідкісна пряність цінувалася за свій екзотичний смак. Сьогодні екстракт африканського перцю відомий своїми антибактеріальними і в'яжучі властивості, які роблять його незамінним натуральним інгредієнтом для засобів проти лупи.

Екстракт червоного дерева

ей натуральний екстракт, одержуваний з кори червоного дерева, багатий змістом поліфенолів і відомий своїми антиоксидантними і тонізуючими властивостями. Екстракт червоного дерева чудово очищає волосся, будучи ідеальним природним детоксикантом.

Екстракт тамаринду

Вічнозелений тамаринд поширений в тропічній Африці. Основу екстракту становить плід цього дерева, що росте до 24 см в довжину. Це натуральний джерело фруктових кислот для вашого волосся, сприяє їх відновленню і захисту.

Екстракт вогняного тюльпана

Вогняний тюльпан відзначається африканськими знахарями як магічне рослина і символ життя. Екстракт отримують з самих квіток, і його присутність в сумішах підсилює властивості інших інгредієнтів. Також екстракт вогняного тюльпана є натуральним антиоксидантом з пом'якшувальною ефектом для вашого волосся і шкіри голови.

Екстракт папирусу

Вічнозелений очерет здавна шанувався як символ і джерело невичерпної молодості і сили давньоєгипетських богинь. Який отримують із стовбура рослини екстракт багатий лігніном, поліфенолами і природними антиоксидантами. Екстракт володіє неперевершеними зміцнюють і кондиціонуючими властивостями.

Вівсяні пептиди

Завдяки збалансованому вмісту амінокислот ці водорозчинні протеїни чудово сприяють омолодженню і відновленню волосся.

Арганова олія

У північній Африці багато поколінь використовували Арганова масло в догляді за шкірою і волоссям завдяки його високій живильній цінності і ефективним оздоровлюючим властивостям. Великий вміст Омега-масел і ненасичених жирних кислот, таких як ланолін і олеїн, робить Арганова масло незамінним терапевтичним засобом, що повертає сухим ламким волоссю їх природну красу, силу, м'якість і блиск.

Косметичні глини

Ці піноподібні глини традиційно використовувалися для очищення шкіри і волосся. Косметичні глини мають унікальну здатність абсорбувати воду, що робить їх незамінними для м'якої і ретельного очищення від різних забруднень волосся і шкіри голови

Екстракт зеленого чая

Цей екстракт відомий, перш за все, як чудовий антиоксидант, що сприяє боротьбі з руйнівним впливом вільних радикалів.

Екстракт вівсяного насіння

Овес багатий ліпідами, протеїнами і вітамінами (особливо групи В). Він використовується для кондиціонування, пом'якшення та заспокоєння подразненої і чутливої шкіри голови.

Екстракт морських водоростей

Багаті вітамінами, мінералами, протеїнами і амінокислотами, морські водорості використовуються як чудове натуральне зволожуючий засіб, що володіє також антиоксидантну і антибактеріальним ефектом.

Екстракт фіги

Фіга багата мінералами, вітамінами (груп В і С) і флавоноїди. Цей зволожуючий і кондиціонуючий антиоксидант зменшує біль роздратованою, пошкодженої і сухої шкіри голови.

Екстракт гранату

Ця заряжающая енергією освіжаюча добавка з антиоксидантними властивостями століттями використовується в традиційній медицині. Високий вміст мінералів, вітамінів (груп В і С) і поліфенолів забезпечує волоссю і шкірі голови чудовий захист від руйнівного впливу ультрафіолету і вільних радикалів.

Екстракт ройбушу

Ця рослина росте тільки на схилах Седарбергского гірського масиву в Південній Африці. Багато поколінь аборигенів використовували його для заспокоєння подразненої шкіри, завдяки його чудовим пом'якшувальною якостям.

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів. Напишить перший)

Новий коментар

You are replying to a comment