Фарбування волосся з Affinage Professional

Інновациї від Affinage

Оригінальна технологія DATEM зробила фарбування м’якшим завдяки капсуляризації кисню перед виділенням у зовнішній шар волосся. Технологія DATEM PLUS зробила революцію у процесі фарбування завдяки утримуванню як кисню, так і молекули кольору, перед тим, як безпечно транспортувати їх глибоко у структуру волосся, м’яко розділивши зв’язки між кератиновими волокнами. У самій волосині вони вивільняються, даючи простір передовій технології кольорування. Така унікальна схема радикально зменшує кутикулу та пошкодження шкіри голови завдяки контролю над дією вільних радикалів*.

Технологія DATEM PLUS починає працювати ще до нанесення фарби. Активні речовини фарби захищені від надто швидкого окиснення під час змішування, завдяки чому набагато більша їх кількість проникає вглиб волосини. Окрім того, технологія DATEM PLUS затримує активні речовини фарби в дрібних краплях олії, яка містяться в інноваційній кремовій емульсійній основі, і забезпечує рівномірний розподіл перед безпечним транспортуванням ще більшої кількості їх вглиб волосини. Після проникнення в кожне волокно активні речовини вступають у реакцію, фіксуючи колір глибоко в кожній волосині, а не осідаючи на поверхні, як це часто буває з іншими стійкими фарбами. Після проникнення в кожне волокно активні речовини вступають у реакцію, фіксуючи колір глибоко в кожній волосині, а не осідаючи на поверхні, як це часто буває з іншими стійкими фарбами. Це безпечніше, глибше й ефективніше проникнення пігменту в поєднанні з протидією вицвітанню дозволяє отримати багатший, інтенсивніший та неймовірно стійкий колір.

*Вільні радикали — це атомарні чи молекулярні частинки з неспареними електронами, які можуть виникати з різних причин, зокрема внаслідок дії ультрафіолетових променів, забруднення, інтенсивного сонячного світла, процесів окиснення. Вони мають високу хімічну активність і призводять до пошкодження хімічних сполук у нашому організмі (тобто білків, ДНК).

Взаємодіючи з продуктами, які містять окисники, вони шкодять захисному шару та шкірі голови. Технологія DATEM PLUS значно знижує кількість вільних радикалів, підтримуючи силу і здоров’я структури волосся.

ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ ФАРБУ, ЯКА ДБАЄ ПРО ВОЛОССЯ

• Передова інноваційна формула із технологією DATEM PLUS®
• Масло ші та арганова олія додають захисту, пишності та неймовірного блиску для красивого волосся, що сяє здоров’ям.
• Понад 90% речовин, які входять до складу INFINITI®, мають природне походження й отримані з екологічних
поновлюваних джерел.
• Ультра-низький вміст аміаку, тільки від 0.2%*
• Безмежні кольорові рішення
• Бездоганне 100% зафарбовування сивини
• Передова Технологія Анти-вигорання із UV Фільтрами
При змішуванні із кремом-оксидантом AFFINAGE®


Інтелектуальна система кольорів INFINITI® охоплює стійкі фарби для волосся, кольорові додатки та відтінки для мелірування, поєднання яких забезпечує необмежене різноманіття блискучих, об'ємних результатів.
Революційна формула із застосуванням технології DATEM PLUS дозволяє стійким кольоровим пігментам безпечно проникати глибоко в кожну волосину, даруючи дивовижний колір і бездоганне зафарбовування сивини на 100%. 

Унікальна серія HIGH LIFT
Пропонує до 4-5 рівнів чистого освітлювання із красивим, рівномірним результатом.
Виберіть свій колір з Природнього, Пристрасного, Сонячного та Вишуканого відтінків.

Дивовижна серія Gothic

Серія INFINITI Gothic складається з 1 чорного і 4 сірих стійких відтінків, які зафарбовують лише шляхом відкладення пігменту. Нова революційна формула з технологією DATEM PLUS®, маслом ши та аргановою олією забезпечує чудовий рівномірний результат, неймовірний блиск і здоровий вигляд волосся.

Яскрава серія Intensives
7 чистих пігментів для створення унікального відтінку

Створюйте унікальні відтінки для ваших клієнтів. Серія INFINITI Intensives складається з 7 чистих концентрованих пігментів, які можна використовувати для підсилення або приглушення будь-якої стійкої фарби або тонувального засобу, створюючи унікальні та ексклюзивні відтінки. Якщо можете уявити, зможете і створити.

Коли відтінок INFINITI Intensives змішується зі стійкою фарбою або тонувальним засобом, які використовують оксидант, він стає частиною основного відтінку. Тобто, доданий відтінок Intensives має ту ж стійкість, що і основний.

На сьогоднішній день в основній палітрі Affinage є 135 відтінків, плюс фарби Toner та Metalics. Завдяки цьому, ви легко зможете задовольнити потреби будь-якого клієнта та забезпечити собі легку та приємну роботу.

Коментарі (0)

На даний момент немає коментарів. Напишить перший)

Новий коментар

You are replying to a comment