Продукти


Косметика Affinage Salon Professional

Від правильного догляду і правильних засобів на 99% залежить стан вашого волосся. Існує думка, що якщо генетично Вам дісталося сухе і ламке волосся, то виправити це вже неможливо. Але це зовсім не так.

Сьогодні на сучасному ринку косметики існують стільки різних засобів, що будь-яка проблема може бути повністю вирішена. Але як ми і писали вище, головне правильно підібрати ці засоби. Так як, дуже часто, ми купуємо, то що нам порадила подруга або сусідка, не замислюючись про те, що те, що підходить їй, може абсолютно не підійти Вам.

Натхненні багатими природними ресурсами Африки, в засобах Kitoko поєднуються природа і наука, щоб надати кваліфіковану допомогу для кожного типу або потреб волосся - м’яко та бережливо. Цей розкішний асортимент продукції для салонів та використання в домашніх умовах поєднує в собі живильні властивості рослинних екстрактів в поєднанні з унікальною технологією для природно красивого, здорового волосся.

Кожен продукт є унікальним поєднанням природних компонентів; підібрані нашими провідними експертами хіміками завдяки унікальним омолоджуючим та відновлюючим властивостям, які відповідають особливостям Вашого волосся або типу шкіри голови.

В поєднанні з унікальною технологією Electron Acceptor Technology® та ультра м’якою формулою засобу Kitoko Advanced Hair Therapy забезпечить незрівнянні результати.

Засоби Kitoko® є ультра м’якими та не містять шкідливих сульфатів (Sodium Laureth Sulphate та Sodium Lauryl Sulphate), які використовуються для звичайних шампунів, та несуть згубний вплив на навколишнє середовище, а також спричиняють шкоду здоров’ю Вашому волоссю, шкірі голови та очей. Хімічні речовини, які містяться в них знищують важливі природні пом’якшуючі компоненти та сушать шкіру голови і волосся, роблячи їх сухими та неживими, викликаючи подразнення.
Формула Kitoko® є щадною по відношенню до фарбованого волосся.

Більше 90 % компонентів отримано природнім шляхом, в ній не міститься силікону, парабенів, парафінів та мінеральних олій.